Informatie


 

Jippe

Ik ben Jippe. Ik kom uit het ondergrondse land Jippetakije, daar wonen de Jippetakijers. Onder de grond is het altijd zonnig en warm want het middelpunt van de aarde is als een gloeiende zon die nooit onder gaat. Wij ruiken altijd lekker want we nemen een keer per dag een verkwikkend bloemenbad.

 

Op een dag kroop ik naar boven om het daar eens te bekijken. Ik kwam uit in de Kinjerkraom studio en sindsdien woon ik daar! Mijn lievelingskleur is spruitengroen.

Mijn hobby’s zijn fietsen op mijn super coole driewieler, shoppen, op het behang tekenen met een viltstift (moet jij ook eens proberen) kompjoetere en sms'en.

Mijn lievelingseten is pittige spruitensoep, spruitjes en boeremoos. Snoep, chips en frisdrank vind ik vies.

En ge wit: De Kinjerkraom is veur dich!

 

Groetjes,

 

Jippe

 
 

Paulien

Ha jongens en maedjes! Ik ben Paulien Holtackers. Ik woon in het mooie dorpje aan de Maas, Baarlo.

In het weekend presenteer ik de Kinjerkraom en door de week ben ik juffrouw. Ik vind het hartstikke leuk bij de Kinjerkraom. We doen alleen maar super toffe dingen! Het is altijd een feest met Jippe en natuurlijk alle kinderen die we tegen komen.

 

Voor de rest vind ik het leuk om te winkelen, dansen, volleyballen, boeken lezen, films kijken en niet te vergeten de kinjerkraom presenteren. Frietjes, pizza, lasagne en gamba's vind ik heerlijk! Spruitjes lust ik absoluut niet

 

Heel veel liefs,

 

Paulien

 
 

Mariska


Hallo Jongens en Meisjes Ik ben Mariska. Ik woon samen met mijn vriend Thijs in Schin op Geul. Juf zijn op de basisschool doe ik erg graag.

 

Kinjerkraom presenteren vind ik superleuk! Er is altijd wat te beleven met stoere jongens en meiden die ik tegenkom.

 

Naast spannende avonturen beleven samen met Jippe en Paulien hou ik in mijn vrije tijd erg van schilderen, knutselen, (vals) zingen, tekenen, dansen, op stap gaan, film kijken, lezen en heel vettig lachen!

 

Mijn lievelingskleuren zijn roze en rood. Ik kan heerlijk smullen van ijs en chocolade maar witlof vind ik absoluut niet lekker.

 

Cupcakes versieren en taarten bakken vind ik helemaal te gek! Voor de rest ben ik een grote fan van verkleden en toneelspelen, ik vind het leuk om naar te kijken maar ook zeker om zelf te doen! Tot ziens bij het volgende avontuur!

 

Groetjes,

 

Mariska