Laatste Kinjerkraom Nieuws!

Page 1 of 4  > >>

Met dit bericht brengen wij  jong en oud op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het populaire regionale kinderprogramma “KinjerKraom”.

 

Wij, als enthousiaste Limburgse TV-programmamakers, vinden het al 17½ jaar belangrijk om met alle Limburgse kinderen én jongeren te communiceren. Een Limburgs kinderprogramma is uniek en biedt op veel vlakken een breed TV podium vóór en dóór kinderen. Het laat de bruisende activiteiten van de toekomst van Limburg, onze kinderen zien. Het “KinjerKraom-team” voelt zich verbonden met dit jeugdige Limburg! Hoofdrolspeler Jippe is in 17½ jaar inmiddels uitgegroeid tot een echte bekende Limburger!


25 Juni was het Kinjer OLS 2013 in Stramproy. Voor de negende keer konden leerlingen uit het basisonderwijs van diverse gemeenten uit Nederland, Belgisch Limburg en Noord-Brabant meedoen aan de strijd om “Ut Ummeke”. Dit jaar was Basisschool de Kwir uit Neer de sterkste en nam “Ut Ummeke” mee naar huis! Onder een stralende hemel was het met ± 10.000 bezoekers ook dit jaar een geweldig kinderfeest. Aan het Kinjer-OLS 2013 deden dit jaar 19 schoolschutterijen mee.


Jippe heeft inmiddels al 5 eigen videoclips!
Wil je lekker meedansen en zingen met Jippe?


Page 1 of 4  > >>